Start: Per 1 januari 2017, 32-40u per week, 4 - 6 maanden.

Ben jij op zoek naar een stage binnen een snelgroeiende en toonaangevende duurzame onderneming in het centrum van Haarlem? Heb je kennis van marketing en retail en ga jij altijd een stapje verder? En ben je goed in multitasken zonder focus te verliezen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over WakaWaka

WakaWaka (opgericht in 2012) is een award-winning, impact gedreven, social enterprise. Wij maken high-tech producten en accessoires op zonne-energie (WakaWaka’s) die zowel in ontwikkelingslanden als op de Westerse markt met succes worden afgezet. We zijn een Nederlandse onderneming met een hoofdkantoor in Haarlem en kantoren in de Verenigde Staten en Rwanda.

Over de stage

Tijdens deze stage zal de focus liggen op de collectie van 2018, campagnes en retail marketing. Je gaat ondersteuning en uitvoering geven aan de marketing- en communicatiestrategie, door middel van het ondersteunen in de ontwikkeling van on/offline campagnes (strategie & concept). Hiernaast werk je mee in de ontwikkeling van nieuwe verpakkingen, de nieuwe brochure voor 2018 en product launches. Verder ben je ondersteunend in het maken van planningen en coördinatie hiervan en help je bij retail marketing campagnes.

We zijn op zoek naar iemand die creatief, analytisch maar vooral ook praktisch is die kan en wilt werken vanuit zowel een commerciële invalshoek als vanuit idealistisch perspectief.

Wat wij bieden

-          Een uitdagende stage binnen een dynamisch, snel groeiend en sociaal bedrijf

-          Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor input

-          Een enthousiast en gepassioneerd team van collega’s

-          Volop doorgroeimogelijkheden

-          Mogelijkheden om een eigen onderzoek uit te voeren

-          Een stagevergoeding van 350 euro (obv 40 uur)

Wat wij vragen

-          Je bent een 3e jaars HBO/WO bachelor/master student die marketing/media/informatie en      communicatie/bedrijfskunde/of vergelijkbaar studeert

-          Je hebt affiniteit met social entrepreneurship, ontwikkelingssamenwerking, innovatie, duurzaamheid en nieuwe media.

-          Je beheerst uitstekend de Engelse taal in woord en geschrift, Duits en/of Frans beheers je goed

-          Je hebt ervaring met SEO

-          Je bent bekend met Google Apps (Drive, Gmail, Hangouts, etc.) en Mailchimp

-          Pré: Je hebt bij voorkeur ervaring met relevante werkzaamheden of projecten buiten de studie

-          Pré: je hebt ervaring met één of meerdere CMS systemen

Reageren  

Enthousiast geworden en klaar voor een onvergetelijke ervaring? Stuur je motivatie en cv naar jobs@waka-waka.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

triangle-left time play google-plus twitter instagram youtube facebook flickr sun truck basket angle-left angle-right check plus-circle plus