Vakbeurs Energie steunt WakaWaka
WakaWaka werd in 2012 opgericht met als doel een duurzame oplossing te vinden voor de 1,2 miljard mensen op de wereld leven zonder toegang tot veilig licht en elektriciteit, die vaak noodgedwongen gebruik maken van gevaarlijke kerosinelampen. Naast het veroorzaken van longproblemen en brandwonden is de kerosine duur en vervuilend voor het milieu.
In lijn met het beursthema ‘Nieuwe Connecties in de Energietransitie’ zijn organisator 54events en de WakaWaka foundation een partnership aangegaan. Doel van de samenwerking is om zo veel families in ontwikkelingslanden, vluchtelingenkampen en door rampen getroffen gebieden toegang te geven tot licht en stroom op zonne-energie om hun bijvoorbeeld mobiele telefoons op te laden en verbonden te blijven.
54events doneert zelf 100 WakaWaka Lights en verloot ook een aantal mooie WakaWaka producten onder haar vakbezoekers. Ook is de WakaWaka Foundation aanwezig op de vakbeurs om meer te vertellen over hun werkwijze en werken partijen samen om onder bezoekers en exposanten zo veel mogelijk nieuwe partners te werven voor het initiatief. Bij elke verkoop wordt er een WakaWaka Light gedoneerd aan een gezin in nood. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de foundation te steunen door middel van een donatie.
De 12e editie van Vakbeurs Energie vindt tegelijkertijd met Ecomobiel plaats tijdens de Nationale Energie Week van 4 tot en met 6 oktober 2016 in de Brabanthallen in Den Bosch. Met ruim 350 exposanten en honderden inhoudelijke sessies is de beurs uitgegroeid tot een onmisbaar platform voor iedereen die serieus met duurzame energieopwekking en energiebesparing bezig is. Uniek daarbij is de verbinding die wordt gelegd tussen de belangrijkste betrokken sectoren; gebouwde omgeving, industrie en mobiliteit. Maurits Groen, oprichter van WakaWaka en nr 1 in de Trouw Duurzame Top 100 2015 is één van de ambassadeurs van de beurs.
 
 
SMS & Doneer
Van 29 september tot en met 29 oktober 2016 is er de mogelijkheid om eenmalig 3,- euro te doneren aan de WakaWaka Foundation. door ‘Waka’ te SMS’en naar 4004. Het gaat niet om een abonnement of doorlopende donatie. Het bedrag zal eenmalig worden verrekend op de rekening van uw mobiele telefoon.
Onder de donateurs worden 5 WakaWaka lights verloot.
Winnaars worden na afloop van de actie bekendgemaakt o.a. in de nieuwsbrief van Vakbeurs Energie. Als u een SMS stuurt ontvangt u hiervan direct een bevestiging. De WakaWaka Foundation heeft tevens de mogelijkheid om u naar aanleiding van uw SMS eenmalig telefonisch te benaderen om u persoonlijk te bedanken voor uw donatie.
 
 
 

Over WakaWaka
Gestart in Rwanda, maakt WakaWaka kwaliteitsproducten toegankelijk en betaalbaar in ontwikkelingsmarkten. Daarnaast richt WakaWaka zich op noodhulpgebieden, waar licht en stroom hard nodig is na een natuur- of humanitaire ramp. WakaWaka’s producten zijn ook in Europa en de Verenigde Staten beschikbaar. Bij elke aankoop wordt een WakaWaka Light gedoneerd aan een gezin in nood. Voor meer informatie www.waka-waka.com. Daarnaast worden er via de WakaWaka Foundation projecten opgezet om toegang tot energie te versnellen.
 
Over 54events:
54events is opgericht in 2009 en is een mediabedrijf gespecialiseerd in beurzen  en evenementen op het gebied van energietransitie. Wij brengen vraag en aanbod met elkaar in contact, bieden een podium voor young professionals en startups, en faciliteren kennisdeling.
Onder de slogan ‘Accelerating energy transition’ dragen onze activiteiten bij aan groene groei in Nederland.
Jaarlijks brengt 54events ruim 20.000 professionals bij elkaar op diverse beurzen, congressen en andere bijeenkomsten. Met ruim 110.000 nieuwsbrieflezers over de verschillende themagebieden beschikt 54events over de grootste B2B database van (eind)gebruikers met interesse in duurzame energieopwekking, energiebesparing en mobiliteit in Nederland.
 
 
Interesse om tijdens de Nationale Energie Week ook een leuke actie met ons op te zetten?
Contact WakaWaka                             Contact 54events
Emma Olde Bijvank                               Fedde van der Woude
Strategic partnerships                          Directeur
emma@waka-waka.com                     fedde@54events.nl
triangle-left time play google-plus twitter instagram youtube facebook flickr sun truck basket angle-left angle-right check plus-circle plus