Solar voor de Filipijnen

Miljoenen Filipijnen zijn slachtoffer van de verwoestende tyfoon Haiyan. Er is dringend water, voedsel, onderdak en elektriciteit nodig. Er zijn inmiddels 20000 WakaWaka solar lampen en solar telefoon laders met spoed onderweg naar naar het getroffen gebied. De eerste zijn zelfs al gearriveerd. Help ook mee om de overlevenden van Typhoon Haiyan te voorzien van veilig licht en elektriciteit. Voor elke WakaWaka die er besteld wordt, doneren wij er een aan de Filipijnen. Buy One = Give One, doe het vandaag nog. 

'Geen elektriciteit. Geen voedsel. Geen water. Huizen en gebouwen met de grond gelijk gemaakt. Lichamen links en rechts op straat. Ziekenhuizen overspoeld met slachtoffers. Tekorten aan medicijnen.' Dit is hoe CNN de situatie omschreef in Tacloban op de Filipijnen.

Via de Samenwerkende Hulp Organisaties (Giro 555) wil WakaWaka zo veel mogelijk lampen en laders naar de Filipijnen krijgen. Help Giro 555 door ofwel te doneren of er vandaag nog een voor jezelf of familie te kopen. Wij doneren er dan een aan Giro 555

De verschillende organisaties richten zich op verspreiden van voedsel, onderdak en medicijnen. Beschikbaar maken van licht en elektriciteit is echter ook een prioriteit. Wanneer de zon onder gaat, stopt het leven en wordt het levensgevaarlijk om de ´straat´ op te gaan. Het gaat nog maanden, in sommige gebieden zelfs langer dan een jaar duren voordat de elektriciteit weer herstelt kan worden. WakaWaka solar telefoon laders en verlichting zorgen voor een lange termijn impact die niet te onderschatten valt. Licht in het donker is een geschenk en de mogelijkheid om familie en vrienden te kunnen bellen met een opgeladen telefoon is van onschatbare waarde. Daar bovenop hebben ook de hulpverleners een duurzame en betrouwbare bron van licht nodig om te kunnen werken in barre omstandigheden.

Buy one, Give One!

WakaWaka is een super efficient solar telefoon lader en lamp. Geroemd door beroemdheden en overladen met positieve reviews en publiciteit uit de hele wereld. Een WakaWaka is niet alleen onmisbaar in onwikkelingslanden en als noodhulp, maar ook in het Westen, thuis als de stroom uitvalt, op de camping of bij een lege telefoon. Voor elke WakaWaka die wij verkopen, doneren wij er een aan Giro 555, de Samenwerkende Hulp Organisaties. Zij zorgen er voor dat ze zo snel mogelijk terecht komen bij de overlevenden van Typhoon Haiyan. 

Doneer

Heb je zelf al een WakaWaka? Of heb je´m echt niet nodig? Doneer dan rechtstreeks WakaWaka's aan de Filipijnen via de WakaWaka Foundation Alle donaties via de WakaWaka Foundation worden omgezet in WakaWaka´s die wij zullen leveren aan de Samenwerkende Hulp Organisaties. 

 

triangle-left time play google-plus twitter instagram youtube facebook flickr sun truck basket angle-left angle-right check plus-circle plus